Barbu Andreea - Elena

Psiholog Clinician

Este important să vorbești despre ceea ce trăiești și situația cu care te confrunți, altfel riști să rămâi blocat și să simți că nu vei putea înainta.

Dacă ai ajuns la concluzia că vrei să vorbești cu un specialist despre ceea ce te doare și te ține în loc sau ești pur și simplu curios despre potențialul tău, te aștept în cabinet să lucrăm împreună.

Servicii și specializări

  • Aria mea de interes este trauma și intervenția psihologică în situații de traumă, sindrom de stres post-traumatic, depresie, anxietate, fobii, precum și evaluare psihologică clinică.
  • În ultimul an, atenția mea s-a îndreptat și spre livrarea sesiunilor de training și dezvoltare personală, punând accent pe îmbunătățirea abilităților interpersonale precum: gestionarea conflictelor, lucrul în echipă, abilități de comunicare, creativitate dar și pe atingerea mai rapidă a propriului potențial.

Despre mine

  • Licențiată a Facultății de Psihologie, Master în Psihotraumatologie și asistare psihologică, absolvit în cadrul Universității București.
  • Membră a Colegiului Psihologilor din România, atestat de liberă practică în psihologia clinică;
  • Formator și consilier dezvoltare personală.

Contact

Pentru mai multe informații despre mine, experiența mea profesională și serviciile oferite, vă invit să mă contactați:

andreeabarbu.ro

Articole scrise de Barbu Andreea

Co-parentingul în beneficiul copilului

După un divorț sau o separare, implicarea armonioasă de ambele părți în creșterea unui copil este de multe ori dificilă. Se întâmplă să vă simțiți îngrijorat de abilitățile parentale ale...

Citește tot...

Nevoile unui copil pe perioada divorțului

Pentru copilul de orice vârstă, divorțul sau separarea părinților reprezintă o perioadă tristă, stresantă și confuză. Ei se pot simți nesiguri, furioși, triști sau chiar vinovați de problemele de acasă....

Citește tot...